dimarts, 10 de juny del 2008

Cursos d'idiomes online

DIVERSOS IDIOMES
Més de 20 idiomes per aprendre.Aquesta adreça està molt bé, pots aprendre des del principi alemany, portugués, xinés, italià, rus, francés i anglés. A més, en anglés també hi han exercicis de nivell First i de nivell Proficiency.
Aquesta pàgina està molt bé. Té una àmplia oferta de cursos on-line i de fiches per a poder imprimir-les i estudiar a casa en un format paper.

L'oferta de cursos online d'aquesta pàgina és molt àmplia: italià, alemany, francés, anglés, chinés, japonés, rus, àrab, espanyol i portugués.

Potser, l'única pega és que molts d'ell són de pagament.

CATALÀ
ESPANYOL

També podreu aprendre alemany.

ANGLÈS

Molts exercicis sobre qualsevol dubte gramatical i en diferents nivells.
Amb molts exercicis de gramàtica, guies de conversació, etc. (recomanada)
Una gran eina per aprenents i professors. També es pot consultar el diccionari d'idioms, phrasal verbs, verbs irregulars i una gramàtica online.
És una pàgina que està molt bé perquè pots practicar l'anglés a través del xat, fòrums i crear les teves pròpies lliçons del que has après.
Esta pàgina m'ha deixat bocabadada. Curs complet d'angles amb writing, listening and reading. Només t'has de registrar i començar a fer els exercicis. La pàgina també té un seguiment i et puntua per a que sàpigues com vas en la materia.
Aprendre anglès amb música.
En aquesta pàgina es poden trobar exercicis amb la gramàtica en diferents nivells (inclou l'Advance).
Molt completa la gramàtica que ofereixen i després un seguit d'exercicis que es poden imprimir i corregir.

FRANCÈS
Pàgina recomanada per la quantitat d'exercicis gramaticals, de pronunciació i per aprendre a conjugar. Després també pots fer que t'envien tots els dies una lliçó per internet.Aquest llistat és molt útil perquè pots trobar tot tipus d'exercicis (des de gramaticals, de redacció, de conjugació, dictats, lectures, etc.) a més també inclou un llistat de diccionaris en línia en francés monolíngües, bilíngües, de sinònims, especialitzats o de proverbis.

Aquest recurs és impressionant per a poder fer exercicis de qualsevol cosa. El destaco perquè em pareix molt útil (i també perquè així sabré de seguida quin és...)

Aquesta pàgina està molt bé perque tracta gairebé tots els aspectes del francés i enllaça en moltes altres pàgines d'exercicis.

Altres recursos relacionats: DICTATS