dimecres, 17 de desembre del 2008

Dictats

CATALÀ

ESPANYOL

ANGLÈS

FRANCÈS

NOTA: A l'hora de fer dictats serveix qualsevol text d'audio que tingueu la corresponent transcripció. Aquest recull és orientatiu i en certa manera per a preparar-vos per a fer exàmens. Però si voleu aprendre idiomes la forma més fàcil és tenir les orelles ben obertes!

dimarts, 16 de desembre del 2008

Cinema

Segurament és la base de dades més completa sobre el món del cinema. Trobareu qualsevol cosa relacionada amb la pel·lícula que busqueu, des dels noms del repartiment d'actors, el director, BSO, productors, fotos... fins a les anècdotes. Després també podeu buscar informació sobre sèies de televisió. L'única cosa que només està en anglès, italià i alemany.
Revista de cinema.

dijous, 4 de desembre del 2008

dimecres, 3 de desembre del 2008

Conjugador

CATALÀEt pots descarregar el conjugador que tenen durant un periode de prova.

FRANCÈS
ESPANYOLBusqueu el verb i després sortirà una pestanya on posarà 'conjugar'.

ANGLÈS

Refranyer

CATALÀ
Bloc del programa de ràdio Vallromanès on també hi podreu escoltar els programes i consultar els refranys.

FRANCÈS

MULTILÍNGÜE
Expressions en context

Món animal

AUS
Nom científic, anglès, català, espanyol, francès, alemany, italià i molts més
Nom científic, anglès i francès.
BIODIVERSITAT
Base de dades sobre aus, anfibis, reptils, mamífers, etc. També sobre fongs, herbes, minerals... una base de dades molt completa amb fotografies.
Bon portal temàtic de fotografies.

PEIXOS

dimarts, 2 de desembre del 2008

Música


Reproductors de música o llocs on poder escoltar música de forma gratuïta i ser una persona 'legal': RECOMANADA! Hi ha molta música francesa i radios temàtiques on pots escoltar i descobrir nous cantants i grups. Pel que fa a música en català, n'hi ha però no tota la que deuria haver.

Pots crear les teves llistes de reproducció i escoltar-les on-line. Ja no fa falta descarregar-se-les ni comprar discos que després no escoltaràs o t'ocuparan un lloc impressionant a la teva mini habitació/despatx.

Suggeriments musicals? Deixeu comentari ;)

Llistat de programes de Radio 3 on te'ls pots descarregar i escoltar quan vulgues i a l'hora que vulgues.

Pots escoltar música i fer llistes de reproducció. Després també et dóna l'opció de posar-la al teu blog o espai web però... jo tinc una mala experiència amb aquesta pàgina, em van eliminar el meu usuari i encara no sé per què?

RADIOS
Radio catalana que es pot escoltar per internet. A més, té molts canals de música que només pots escoltar per internet com: Icatles, músiques del món; TotCat, tot música en català, Sherezade, música de dones; TotJazz, molt bon canal de música jazz.

A més, pots consultar les fitxes dels artistes, fotos, espais web i albums.
Radio online especialitzada en música francesa dels 50, 60 i 70.
Música comercial